Love Lindquist

Love Lindquist

Efter ett bra utfall på våra gröna kort utbildningar har det strömmat till nya medlemmar till vår härliga klubb. Därför behöver nu klubben hjälp med fler ideella krafter; faddrar, hålansvariga, tävlingsfunktionärer och juniorledare. Eftersom gästvänlighet och trivsel är våra ledord ska vi såklart också välkomna och ta tillvara på våra nya medlemmar på bästa sätt. Det måste vi tillsammans göra.

Juniorledare

För att kunna erbjuda fler och bättre aktiviteter behöver vi fler ledare.
Som juniorledare kan man t.ex. vara med som fadder vid spel på banan, hjälpa till med träningar och tävlingar, arrangera sociala aktiviteter etc. Man behöver inte ha några specialkunskaper i golfteknik för att vara en bra ledare!
Klubbens tränare kommer att hålla i teknikpassen, medan andra juniorledare kan utföra träningspass med i förväg planerade övningar och tävlingar.
Varmt välkommen som juniorledare!

Hålansvariga

Vi söker en eller två personer på varje hål som synar just det hålet lite extra under rundorna och lägger märke till vad som behöver göras. Allt från att rensa diken till att skära bunkrar eller på längre sikt kanske förändra hålet på något vis?
Övriga medlemmar kommer sedan att fördelas på hålen. 2-4 gånger per år kommer klubben att kalla till 1-2 timmar frivillig  ”Hålvård” efter samråd med greenkeepers och hålansvariga. Förhoppningen är att vi kan bli 15-30 personer per hål som under en snabb insats några kvällar kan göra långvarigt gott för banan. Då kan Bengt och hans gäng kan satsa ännu mer på att göra spelytorna så bra som det bara är möjligt under dagtid.

Faddrar

Trycket på att ta Gröna kortet verkar fortsätta även i år och vi vill självklart välkomna de nya på bästa sätt. Ett bra sätt är att vara med på någon av Gröna kort-träffarna och hjälpa till med nån fadderrunda om det skulle behövas. Nytt för i år är att efter banvandringen, det sista momentet i kursen, så spelar en fadder några hål med de färska golfarna.

Tävlingsfunktionärer

Som tävlingsfunktionär hjälper man tävlingsledningen ta emot anmälningsavgifter, skriver scoreboard, matar in resultat och står som starter på första tee. Det går bra att själv delta i tävlingen och ändå vara tävlingsfunktionär.