Det första intrycket är så viktigt och jag vill därför starta upp en grupp där vi lägger fokus på vad som finns och inte finns (men kanske borde finnas) runt klubbhusområdet.
I första hand vänder jag mig till dig som inte redan är engagerad i någon kommitté eller liknande men kan tänka dig att ställa upp och göra diverse små projekt för att göra området kring klubbhuset attraktivt, inbjudande och fint.

Lördag 13 maj kl. 10 blir ett första möte då vi ses och går runt på klubbhusområdet tillsammans för att se vad som behöver göras. Tänker att det kan handla om allt ifrån att ordna fina blomsterarrangemang till att byta ut eller fräscha upp något slitet m.m. Du har säkert idéer på mycket annat också? Jag kommer att stå vid ettans tee, så leta upp mig där.

Om du inte känner mig sedan tidigare så är jag engagerad på Puttom som ledamot i styrelsen och ett par kommittéer. Jag har spelat golf sedan 1993 och är sedan några år hemflyttad till Ö-vik.

Hälsningar
Lizz Wallenberg