Örnsköldsviks Golfklubb Puttom ligger strax norr om Örnsköldsvik, ett par minuter från E4.

Vi söker en idérik krögare som vill satsa på kvalitet och service och som kan erbjuda dagens lunch och en handfull andra alternativ som passar både till lunch och middag. Restaurangen skall ha fullständiga rättigheter. Utöver restaurangen har vi ett mycket populärt fikaställe där medlemmarna förväntar sig ett varierat utbud av dricka, snacks, och mackor. Det ligger mitt i klubbhusområdet och passeras tre gånger på varje golfrunda.

Golfsäsongen är som mest intensiv under fyra månader, juni-september. Restauratören disponerar restaurangen hela året och lokalerna kan användas för exempelvis catering, privata fester och andra arrangemang. Det passar dock mindre bra när det är som kallast på vintern.
Hyresvillkoren är mycket förmånliga.

Klubben är öppen för nya lösningar för att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar och ser gärna att vi utvecklar olika typer av paket där mat ingår.
Tävlingar med luncher och middagar är vanliga inslag under säsongen, därför är det viktigt att du som krögare är flexibel och kan anpassa öppettiderna efter klubbens arrangemang.
Restaurangen är en viktig del av helhetsupplevelsen på Puttom och vi ser gärna ett längre samarbete.

Har du tidigare erfarenhet av att driva restaurang är det meriterande då du behöver driva restaurangen i ett eget bolag.
Maila din intresseanmälan till info@puttom.se senast 23 mars, så kontaktar vi dig.