Nu har fakturor skickats ut till de som inte redan har betalt.
Fakturan skickas från info@puttom.se och kan tyvärr ibland hamna i skräpkorgen.
Observera att det fortfarande också går bra att betala via Min Golf på golf.se.
Se instruktioner nedan.

Inloggad på Min Golf finns era avgifter:
1. Logga in på Min Golf på golf.se.
2. Gå till ”Meny – Mina inställningar – Betalningar”.
3. Bocka i avgifterna och går vidare med ”Betala”.
4. Kontrollera era uppgifter, bocka i ”Acceptera köpvillkor” och ”Betala”.
5. Har ni ett konto hos Swedbank Pay kan ni använda det och gå vidare, annars kan ni skapa ett konto.
OBS! Det går också bra att gå vidare utan ett konto – välj då ”Betala utan inloggning”.
6. Därefter väljer ni betalsätt och följer instruktionerna.
– Swish
– Kort
– Faktura
– Kredit

Medlemskapet aktiveras direkt vid betalning och ni kan få ut ett kvitto från Min Golf som går att använda för exempelvis friskvårdsbidrag.

Observera att ni endast får upp era avgifter i Min Golf.
Är man flera i familjen måste man gå in på vardera person för att betala på det här sättet.
Tyvärr är det här upplägget inte helt kompatibelt med familjefakturering som vi använder, med ett maxbelopp för familj på 11000 kr. Därför skickar vi fakturor i vanlig ordning till familjer som uppnår maxbeloppet.

• Ändring: Det går inte att ändra beloppen i Min Golf.
Du som avser ändra kategori eller göra andra ändringar är välkommen att kontakta oss på  info@puttom.se.
Det går också bra att göra en ”vanlig” inbetalning till:
– Bankgiro 192-1493
– Swish till 12345 95 344
Årets medlemsavgifter hittar du nedan och på puttom.se/medlem.
• Premium innehåll: 10% på alla köp i shopen samt ett golfträningspaket innehållande Premiumträning & Måndagsträning, alternativt fyra greenfeecheckar.
Lån eller inte: För dig som ska betala in ”Spelrätt istället för lån” men istället vill betala in medlemslån finns dessa alternativ:
1) 8 000 kr betalas direkt.
2) Uppdelad betalning på tre år, 2 850 kr/år, totalt 8 550 kr. Lånet utgör då 8 000 kr och resterande 550 kr är en avgift för uppdelningen.

Läs också Ordföranden har ordet nedan.

Är det något du funderar över är du alltid välkommen att kontakta oss!

Malin Gidlöf, 0660-25 40 01, kansli@puttom.se
Petter Hägglund, 070-217 79 79, pro@puttom.se
Bankgiro: 192-1493
Swish: 12345 95 344

Ordföranden har ordet

Ny säsong – nya möjligheter
Årets första takdropp har dykt upp, dagarna blir längre och dagarna till årets golfsäsong blir allt färre. För bra precis ett år sedan så kom coronan och ingen kunde väl föreställa sig hur det skulle utveckla sig. Det infann sig såklart en stor osäkerhet kring hur golfsäsongen skulle arta sig, skulle det ens gå att ha öppet?
Det visade sig rätt snabbt att oron var obefogad och att golfen fick ett rejält uppsving. Vi har välkomnat många nya medlemmar, haft betydligt fler greenfeegäster och försäljningen i shopen har slagit rekord, vår golfklubb hade ett jättebra år 2020 vilket såklart är väldigt inspirerande!

Den här tiden på året har de senaste åren ofta handlat om att försöka hitta någon som vill driva vår restaurang, vi är otroligt glada att Osman fortsätter och dessutom skrivit på ett längre kontrakt. Det ger oss arbetsro och möjlighet att tillsammans utveckla restaurangen och erbjudanden knutna till den. Jag vill passa på att påminna om hur viktigt det är att vi medlemmar använder vår restaurang, se till att äta en lunch till eller två nästa år, det gör stor skillnad för både Osman och klubben.

Vad har vi för planer kommande säsong då?
Fortsatt stort fokus på förbättringen av kvaliteten på spelytorna, greenerna var ok ifjol men ambitionsnivån är högre. Bland annat kommer vi börja mäta hastigheten på greenerna för att få till en jämnare hastighet över tid och sinsemellan greenerna. En fördubbling av gödselbudgeten för fairway ligger också i planen. Här är ett axplock på åtgärder:

• Stimpmätning på greenerna
• Välta och lufta greenerna oftare
• Lufta fairways vid flera tillfällen
• Dressa fairways
• Gödsla fairways 2 ggr/säsong
• Ogrässkära fairways oftare och stödså
• Torva av och fräsa till ojämna områden på fairways

Mer om planerna i ett inlägg längre fram!

I och med den ökningen av spel som skett så behöver vi jobba mer med golfvärdar, framförallt under högsäsong. Där är målet att skapa en grupp med ideella medlemmar som kan dels vara starter men också åka runt på banan och hjälpa till så att spelet flyter på bättre, är du intresserad att hjälpa till hör av dig!
Till sist några ord om simulatorn; vilken succé måste man ändå säga, ni är otroligt många som redan testat och efter lite inkörningsproblem så verkar alla vara överens om att det är riktigt roligt och ger en verklighetstrogen bild av hur man svingar. Det här är absolut nåt som vi kan utveckla ännu mer kommande vintrar och som ger oss möjlighet att ha aktivitet året runt. Har du inte testat, boka en tid direkt via MinGolf.

Markus Sandin

Markus Sandin
Ordförande