NYHET! I år kommer vi satsa ännu mer på simulatorgolf och träning under vintern. Vi har därför investerat i den bästa tekniken som finns att få tag på, Trackman 4. Vi kommer alltså ha två simulatorer i år och hela maskinhallen kommer vi kunna ha till vinterträning. Det kommer vara möjligt att ta lektioner, prova ut ny utrustning, spela med polarna mm. Men vi siktar också på att anordna klubbtävlingar. Exakt hur vet vi inte än så det får vi återkomma till, tävlingskommittén har lite idéer.

Simulator

INSTRUKTIONER, SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG OCH SPELAR (klicka här)

OBS! Det är förstås oerhört viktigt att vi fortsätter följa restriktionerna på grund av pandemin och vi har anpassat reglerna därefter (se ovan och nedan).
Vi provar oss fram de första veckorna och kan därefter komma att ändra regler, priser och behörigheter för bokning etc.

Vår simulator finns på golfklubben och består av en SkyTrak som är själva radarn och en programvara som heter The Golf Club 2019.
Det finns 170 000 olika banor att välja bland där även de allra kändaste finns att spela. Varför inte ta ett varv på Augusta National (Heter Firethorn i simulatorn)? Det finns flera olika spellägen och du kan även delta i turneringar online.
Hur bra är då den här simulatorn? Reaktionerna från de som provspelat är överlag väldigt positiva, framförallt på fulla slag från normala lägen är väldigt verklighetstrogna. Puttning är som det är på simulatorer, inte särskilt verklighetstroget, men det funkar. Det är möjligt att ställa in på autoputtning, då avgör datorn hur många puttar det blir och det går snabbare att spela.

Bokar gör man via Min Golf (även längre ner här på sidan) och väljer golfsimulator under banor (är oftast förvald).
Priset är 200 kronor per timme och kan bara bokas av medlemmar.
OBS! När ni bokar ser det ut som att ni alla behöver betala 200 kronor per timme, det räcker att en betalar.
Ni kan betala i Min Golf vid bokningen, men det går också bra att betala med Swish till 1234595344.
Märk då med datum och speltid.
OBS! Läs bokningsmailet för mer info om ingång, nyckel etc.

INSTRUKTIONER, SÅ HÄR KOMMER DU IGÅNG OCH SPELAR (klicka här)