Vision 50/50

Vision 50/50


“Golf är en idrott som passar unga som gamla, män som kvinnor, motionärer som proffs. Alla kan spela tillsammans, oavsett förutsättningar. Ändå lyckas inte golfen attrahera kvinnor i samma utsträckning som män.

Vision 50/50 är ett långsiktigt förändringsarbete där själva klubbutvecklingsprogrammet pågår under några år och som vi på Puttom startade våren 2019. Hösten och vintern 19/20 jobbade vi vidare med programmet men i mars 2020 blev det paus på grund av pandemin.
Vi tog upp det igen i september 2021.

Vill du veta mer?

Så jobbar vi med 50/50

Så jobbar vi med 50/50

För oss har det alltid varit viktigt att alla ska känna sig välkomna hos oss.
I och med vårt arbete med Vision 50/50 har vi fått jobba med Vision, Värdegrund, Värdeord, långsiktiga och kortsiktiga mål.
Vi vill att banan och våra aktiviteter utvecklas och anpassas efter våra medlemmar och gästers behov.

Varför gör vi det här?

Att arbeta med och ta ställning för jämställdhet blir allt viktigare när medvetenheten om frågorna ökar i samhället. Puttom är en klubb för alla och därför är det viktigt för oss att delta i detta klubbutvecklingsprogram.

Vår vision:
”En golfupplevelse i Höga Kusten som ger mersmak för alla”

Vår värdegrund:
Hos oss ska alla känna sig välkomna. Medlemmar, såväl som gäster, ska uppleva glädje och gemenskap på en familjär och naturskön golfanläggning. Här är golf både idrott och en social aktivitet.

Våra värdeord:
Passion – glädjen att spela golf
Gemenskap – värmen och samvaron på en familjär anläggning
Kvalitet – ständig förbättring och utveckling

Frågor & svar

Kontakta oss!

Nyheter från 50/50

Nyheter från 50/50

Vision 50/50 – kulturenkät till Puttoms medlemmar

söndag, augusti 18, 2019|0 Comments

Örnsköldsviks GK Puttom är en av cirka hundra golfklubbar i landet som under ledning av Svenska Golfförbundet påbörjat en utvecklingsresa mot en mer inkluderande och jämställd golf. Läs mer om Vision 50/50 på golf.se/vision5050. Vi [...]