Tack för det skatteverket, nu kan du utnyttja ditt friskvårdsbidrag till golfspel.

Äntligen! Golf som friskvård.  Vi på Puttom kan hjälpa dig med frågor och allt praktiskt runt detta. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag både till spel och träning. Grönt kort-kurs räknas som träning och kan också nyttjas för detta. I Plus-medlemskapet som är den vanligaste medlemskapet är avgiften uppdelad på följande vis:

• Medlemskap (400 kr)
• Städavgift (250 kr)
• Spelrätt (3500 kr)
• Plusavgift (200 kr), Premiumavgift (1000 kr)

Det är spelrätten som kvalificerar sig som avdragsgill, så för den som har 2000 kr i bidrag från sin arbetsgivare betalar bara 2350 kr för ett Plus-medlemskap. Fritt spel och fri range hela säsongen! För dig som vill utveckla ditt golfspel så är det absolut läge att testa vårt Premium-medlemskap där det också ingår träning under säsongen.

Anställda som har friskvårdsbidrag via sin arbetsgivare kan använda det för i princip all form av golfspel och träning. Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet. Kolla med din arbetsgivare så att golf är godkänt.

Vill du ha ett kvitto på ditt medlemskap till din arbetsgivare? Fyll i formuläret så mejlar vi dig det.