Nu fortsätter vi satsa på Puttoms medlemmar! För dig som är medlem i Puttom kommer det snart vara möjligt att spela golf året runt. Klubben har investerat i en golfsimulator och tömt en del av maskinhallen, där heltäckningsmatta och slagduk monterats. Tack vare investeringen av bergvärme i maskinhallen är det nu möjligt att till en rimlig kostnad hålla en hygglig temperatur vilket öppnat för den här möjligheten. Simulatorn består av en Skytrak-radar och till den en simulatorprogramvara av senaste snitt. Bilden projiceras med en projektor på en så kallad slagduk, en duk som är specialgjord för att tåla kraften från golfbollarna. Tyvärr sätter pandemin stopp för spel för närvarande, vi följer kommunens rekommendationer att hålla idrottsanläggningar stängda. Men vi hoppas såklart kunna öppna på för bokningar så snart som möjligt. 

För att göra det lite mysigt så har vi behov av lite möbler, är det någon som har en soffa, gärna hörnsoffa, och typ ett vardagsrumsbord över tar vi gärna emot. Hör av er till kansli@puttom.se om ni tror ni har nåt som passar!

Hur kommer det funka då? 

Man kommer boka och betala via GIT, på samma sätt som om du bokar en vanlig starttid. Priset kommer till en början vara 200:-/timmen oavsett hur många man är och bara medlemmar kan boka, dock är det helt okej att ta med sig någon som inte är medlem. Vi ser det här som ett test och nivåer kan framöver komma anpassas efter efterfrågan.

Här i hörnet  skulle vi behöva ha lite möbler, har du nåt som skulle passa som du inte behöver? Hör av dig till kansli@puttom.se