Dina årsavgifter finns nu för betalning när du loggar in i Min Golf. Efter betalning är ditt medlemskap fortsatt aktivt efter 31 mars. Du får där också ett kvitto som går bra att använda till friskvårdsbidrag. På startsidan inloggad på Min Golf finns en ruta ”Obetalda avgifter”.

Där bockar man i de avgifter som ska betalas och väljer ”Betala”. Därefter kommer information om olika betalningsalternativ och möjlighet att logga in på Swedbank Pay. Vill man gå vidare utan att använda Swedbank Pay, välj ”Betala utan inloggning”. Välj Swish, Kort, Faktura eller Kredit och gå vidare och slutför betalning.

Observera att alla avgifter som tillhör din medlemskategori måste betalas för att medlemskapet ska vara fortsatt aktivt efter 31 mars. De avgifter som är upplagda i Min Golf tillhör din medlemskategori och är obligatoriska och ska bockas i för betalning. Om du vill uppgradera medlemskategori, göra andra ändringar, lägga till bagbod, skåp eller om du har andra frågor, hör gärna av dig till kansliet. Telefon 0660-25 40 01, e-post info@puttom.se.

Familjer som uppnår maxtaket på 13 000 kr får en faktura mailad till den som står som kontaktperson. Observera att avgifter som Premiumavgift, Spelrätt istället för lån, Bagbod och Skåp inte ingår i familjebeloppet.

Nyheter 2024

  • Ny kategori: Plusmedlem 80 år+ med lägre avgift, 4450 kr (5700 kr ordinarie)
  • Nya kategorier: Plusmedlem 22-29 delas upp i 22-25 år och 26-29 år
  • Städ-/aktivitetsavgift höjs från 300 kr till 600 kr. För att få fler att ställa upp ideellt och på grund av kostnadsökningar.
    Avgiften återfås efter fyra timmars utfört arbete på städdagarna, i form av 3 lunchkuponger och 1 greenfeecheck alternativt bollar i shopen.
  • Junioravgifterna höjs med 100 kr (de har ingen städavgift)
  • Maxbelopp för familj: 13 000 kr

Välkommen till en ny säsong på Puttom!