När jag rullade in mot Puttom för att käka årets första lunch och såg mängden bilar på parkeringen, fick jag dubbelkolla om det var maj eller juli månad ute. Väl ur bilen blev förvirringen total då temperaturen skvallrade mer om vinter än en runda golf… Men inget stoppar sugna golfare, ”det här är lite som ett kosläpp”, som min spelkamrat uttryckte det. Det ligger nåt i det. 

Otroligt roligt att se så mycket folk, många bekanta ansikten men framförallt alla ni nya, varmt välkomna till Puttom och en säsong som startat fantastiskt.
Jag undrar om Puttom någonsin varit i sånt här bra skick när banan öppnar? Alla ni som hjälpt till, alla hundratals ideella arbetstimmar som är nedlagda ser vi resultatet av nu, fina bunkerkanter, uppstädat och fint i alla lokaler, risdragning och röjning. Ett stort tack för er insats, den är ovärderlig för vår klubb. Efter årets första runda kan man konstatera att vi redan nu har ordentligt täta, fina, greener, tror aldrig jag sett något liknande den här tiden på året. Och nya ruffgänget är verkligen på G, välklippt och fin ruff runt hela banan, helt otroligt bra jobbat. Att få bort ruffklippningen från banpersonalen kommer ge stor effekt då dom kan fokusera på de mer svårskötta, finklippta ytorna. Ingemar med personal har en tydlig plan på hur vi ska ta banan ännu ett snäpp upp i kvalitet nu när dom får lite mer tid över, läs mer om det här. 
Välkomna till säsongen 2021, en grymt bra start och nu kommer dessutom värmen smygandes så det här kan bli hur bra som helst!

Markus Sandin, ordförande