Efter styrelsen beslutat att vi skulle driva shopen själva i år har shopgruppen jobbat frenetiskt. Möte med leverantörer, intervjuer med andra golfklubbar som driver shopen själva, beställningar och uppackningar av varor och mycket annat. De golfklubbar vi snackat med vittnar om att det är fullt möjligt att driva en shop som ger ett tillskott till föreningen, men det gäller att medlemmar är lojala och handlar i deras egen shop. Vi kommer ha ett balanserat utbud med stora möjligheter att snabbt beställa hem om det är något man saknar eller önskar.

IMG_2358

Hans i full huggning med penseln. Han och ett gäng seniorer har verkligt lyft shopen till en ny nivå!

Efter att ha snackat med golfklubbskollegor runt om i Sverige fick vi rekommendationer från alla att hålla ner antalet leverantörer första året. Det rådet har vi lyssnat på och har valt att fokusera fullt ut på Nike som leverantör, snygga dam- och herrkläder samt en väldigt intressanta golfklubbor gör att det känns som ett helrätt beslut, Nike är på gång och deras mål är att bli störst av alla inom golfen. Nike har varit väldigt hjälpsamma i jobbet med att få till en shop och besökt oss ett par gånger redan.

Kim på Nike hjälper till i shopen.

Kim på Nike hjälper till i shopen.

Vad kommer man kunna hitta i shopen då? Skor, kläder, bagar, vagnar, handskar, bollar, tillbehör och en del annat. Självklart kan vi customfitta utrustning för den som önskar det. Vi har försökt hålla en nivå så att det blir en riktig shop utan att dra på oss allt för stora kostnader så här första året. Förhoppningen är att vi ska göra ett litet plusresultat och ta nya steg nästa år. Så går du i funderingar att skaffa ny utrustning i år, kolla gärna med din egen shop först :)

/Shopgruppen (som just nu funderar när vi ska ha öppningskväll, vi återkommer om det!)

Shopgruppen består av: Jörgen Jonsson, Kajsa Rantala, Veronica Sundberg, Markus Sandin och Petter Hägglund

IMG_3466

Kaffehäng och puttinggreen inne shopen.

IMG_3413